رتبه نهائی ملی پوشان و حذف دو اسکی باز ایران از مارپیچ قهرمانی جهان
به گزارش مرکز اسپرت، رقابتهای مقدماتی مارپیچ کوچک مردان قهرمانی جهان با حضور نمایندگان کشورمان در اتریش برگزار گردید.
به گزارش مرکز اسپرت به نقل از مهر، رقابتهای مقدماتی مارپیچ کوچک مردان قهرمانی جهان امروز با حضور چهار نماینده از کشورمان در پیست زالباخ اتریش برگزار گردید.
۱۳۸ اسکی باز در این رقابتها شرکت کرده بودند که در انتها مانش (مرحله) دوم ۷۷ نفر موفق به رسیدن به خط پایان شدند.
در پایان دو مانش رقابت محمد ساوه شمشکی نماینده کشورمان با اختلاف زمان ۱۲: ۵۷ در رتبه ۴۷ و پوریا ساوه شمشکی با اختلاف زمان ۱۴: ۶۴ در رتبه ۵۰ قرار گرفتند.
در مرحله (مانش) دوم سید مرتضی جعفری به دلیل خطا در پیست دشوار و یخی سالباخ حذف شد و بهنام کیاشمشکی هم در این مانش به خط پایان نرسید.
فردا و در آخرین روز مسابقات اسکی آلپاین قهرمانی جهان، رقابتهای فینال مارپیچ کوچک مردان برگزار می گردد.
منبع: markazisport.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب